Equip

La nostra gent
John Doe

Raimón Rosselló

Director Tècnic

Especialista en implantació i assessorament del Reglament General de Protecció de Dades, amb visió per aportar un valor afegit a la filosofia "escoltar, proposar, acompanyar" de Windat en complementar el tractament de dades amb la seva formació en Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI).

John Doe

Dolors Martínez

Directora Consultoria

Experta en protecció de dades. Implantació i auditoria RGPD/E-PRIVACY. Amb àmplia experiència en àmbit de grans empreses tecnològiques. Sempre per endavant amb les constants actualitzacions normatives. Gestió documental per garantir la tranquil·litat del clients.

John Doe

Àngels Trujillo

Tècnica de Consultoria

Responsable de coordinar processos documentals durant la implantació del RGPD/E-PRIVACY. Execució de projectes, assistència i suport. L’experiència per saber estar sempre al costat del client, entendre les seves necessitats i inquietuds i donar solucions ràpides i eficaces. Normalment per telèfon, però també via xarxes socials.

John Doe

Lídia Àlvarez

Control de Processos

Responsable de la supervisió i control de la gestió de l’empresa. Implementació d’eines tècniques i organitzacionals i avaluació d’ús i resultats. Amb gran capacitat analítica i proactiva per mantenir el rumb de tots els departaments de la companyia alineats amb els objectius generals.

John Doe

Jordi Ventura

Director General

Assessor de pimes en l’àmbit del màrqueting amb àmplia experiència en l’apartat de l’estratègia empresarial i la comercialització. Expert en protecció de dades i implantació RGPD/E-PRIVACY. Sempre a prop del client. Escoltar i després proposar. I sempre acompanyar. Ajudar a qui vol que hi siguis al seu costat.

John Doe

Enca Sales

Assessora Gestió de dades

Professional amb gran capacitat per gestionar equips de vendes i dilatada experiència com a assessora comercial. Sap empatitzar amb el client per trobar sempre la solució́ a mida que requereix i aportar la resposta òptima i personalitzada quant a la implantació́ del RGPD.

John Doe

Juanma Muraday

Comunicació i Màrqueting

​Periodista, especialitzat en comunicació corporativa. Dins l'àmbit de l'empresa ha complementat la seva formació amb l'experiència al camp del màrqueting. És l'encarregat de traslladar la complexitat del RGPD al terreny pràctic, sempre de manera senzilla, clara i pedagògica.

John Doe

Albert Tous

Desenvolupament de Negoci

Integrat en l'àrea de màrqueting, l'experiència com a expert assessor d'empreses fa que representi a la perfecció el lema de la companyia: escoltar, proposar i acompanyar. La seva visió manté l'empresa en constant acció i innovació per millorar els serveis oferts d'acord a les necessitats dels clients. Responsable de creixement i expansió.

John Doe

Mireia Alemany

Màrqueting & Comunicació

​Tècnica superior en màrqueting. Ordenada, metòdica i amant de les xarxes socials, en constant cerca de la millor manera de transmetre la protecció de dades de manera senzilla i accessible. Proactiva i activa, preparada per comunicar qui som i què fem. 

John Doe

Laura Serra

Assessora Gestió de dades

Us ajudarà a identificar les vostres necessitats pel que fa a implantació del RGPD de manera que pugueu tenir una resposta personalitzada i adequada. Ha treballat com a responsable comercial i té una àmplia experiència en el tracte amb el client, sabent proporcionar la solució a mida que requereix.  

John Doe

Sheila Díaz

Assessora Gestió de dades

Gran capacitat d’organització i comunicació, metòdica i sempre disponible per a fer-vos més fàcil el camí cap al cumpliment del RGPD, donant constant suport i assessorament per a que la protecció de dades aporti valor al vostre portfoli de serveis.

John Doe

Jordi Segura

Assessor Gestió de dades

Amb una àmplia experiència com a tècnic de qualitat, us ajudarà a identificar les vostres necessitat pel que fa a la implantació de la protecció de dades. Dots comercials que li permeten oferir un gran tracte al client, proporcionant-vos una resposta personalitzada i adequada.