Agenda

AISLOPD

Presentació de Windat a les Fires de Maig

Vine a conèixer la nostra nova marca!
Del 18 MAY al 20 MAY A las 17h.

Windat, especialistes en protecció de dades, es presenta durant les Fires de Maig de Vilafranca

Coincidint amb l’entrada en vigor del nou reglament de protecció de dades, una revolució per al tractament de dades personals arreu, les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès són l’escenari escollit per a la presentació de Windat, empresa especialitzada en privacitat i gestió de la informació.

La nova marca neix de l’evolució de l’empresa vilafranquina Aislopd. “Durant el darrer any hem estat planificant aquest pas endavant. La gent amb qui treballem ja ha notat canvis, i més que n’arribaran. No és només un canvi de nom, el nou catàleg de serveis i el reforçament de l’equip humà ens permeten afrontar el nou paradigma de la protecció de dades amb més capacitat d’acció. De la mateixa manera que la gestió de la privacitat tendeix a jugar-se en el terreny de la virtualitat, els nostres serveis també es reforcen per donar resposta a les necessitats de l’economia digital”, explica el director general de Windat, Jordi Ventura.

Des del 2010, sota el nom d’Aislopd, l’empresa ha ofert assessorament i suport per a la implantació de la LOPD (Llei orgànica de protecció de dades personals) arreu del país, amb especial presència a les comarques del Penedès, Garraf, Barcelonès, Osona i Berguedà. “L’objectiu en els pròxims mesos és consolidar també la presència a punts de referència com Girona, Tarragona i Lleida, així com donar continuïtat a les experiències que estem duent a terme a les Balears i Madrid”, diu Raimon Rosselló, director tècnic de Windat.

Sempre #alvostrecostat

Tot i els canvis, el que Windat manté inalterable és la seva vocació de servei i de pedagogia en el complex sector de la privacitat i els serveis de la societat de la informació. Sempre #alvostrecostat, escoltant i acompanyant perquè tothom pugui extreure el màxim profit d’una òptima gestió i tractament de les dades personals.

I aquí és on neix Windat: una marca que anima a buscar la part positiva, a treure profit, a explotar el valor afegit de les dades… a guanyar la partida… to win(en anglès) i gràcies a una excel·lent gestió de la informació, dels processos, de les certificacions, etc. En resum: Windat.